צבר

תגיות ,
כתובת: אבץ 12‎ ‎ א.ת. קריית גת‎
כתובת: אבץ 12‎ ‎ א.ת. קריית גת‎
טלפון: 1-700-702-072
טלפון: 1-700-702-072

אודות בית העסק

סלטים עושים באהבה

חברת סלטי צבר הוקמה בשנת 1982 ע"י משפחת ינקו, שהיתה מהחלוצות בתחום הסלטים בארץ.
בשנת 1997 רכשה חברת אסם-נסטלה, באמצעות חברת טבעול , 51% ממניות החברה.
בשנת 2000 הושלמה רכישת מלוא הבעלות של החברה והוצב יעד מאתגר במיוחד- נטילת המובילות בשוק הסלטים.

ההנהלה החדשה של חברת סלטי צבר הנהיגה סטנדרטים בינלאומיים המקובלים בחברת האם אסם-נסטלה, בכל תחומי העשייה בחברה: בתהליכי הייצור, באבטחת איכות המוצרים, בפיתוח מוצרים ובניהול. השינויים נעשו תוך שמירה על אופייה המשפחתי של החברה ומיקוד החברה והתמחותה בתחום הסלטים. בנוסף, גיבשה ההנהלה את חזון החברה – להעניק לצרכן את החוויה האולטימטיבית, הטעם האמיתי של חומוסיות וסלטים אותנטיים.

אבני דרך

לאורך השנים צבר פעלה עפ"י החזון ועמלה רבות בחיפוש ובפיתוח של חומוס וסלטים אותנטיים. להלן אבני דרך, שהובילו את סלטי צבר למעמדה כיום, כמובילת שוק החומוס והסלטים בישראל:

חומוס עם תוספות- בשנת 2000 השיקה צבר קטגוריה חדשה – "חומוס תוספוץ" (צנובר, גרגירים, זעתר וכו' ) שעד לאותו זמן הוגש רק במסעדות.

מלך החומוס- בשנת 2003 פיתחה צברסדרה חדשה של חומוסים כמו בחומוסיות אמיתיות- "מלך החומוס". על מנת ללמוד את סוד הטעם האמיתי והכנתו של החומוס המושלם, הסתובב ברחבי הארץ צוות של אנשי שיווק וטכנולוגים שביקר בכ- 35 חומוסיות אותנטיות. האתגר היה לייצר חומוס בטעם ובאיכות של חומוס טרי אבל בעל אורך חיים של 30 יום ! לאחר תהליך פיתוח ארוך הושקו שורה של מוצרים מנצחים בטעם ובמרקם.

ניהאד הירדני- בשנת 2007 צבר הרחיקה עש ירדן בחיפוש אחר חומוס אותנטי משובח והשיקה את החומוס של ניהאד הירדני, כולל פתיחת חומוסייה לניהאד הירדני בארץ. צוות של צבר יצא לירדן , ביקר בחומוסיות שונות וטעם בכל חומוסייה את מנת הבית עד שהגיע לחומוסייה שמגישה חומוס המצטיין בטעמו המשובח- החומוסייה של ניהאד אלחן, שנמצאת בשוק העיר העתיקה ברבת עמון.

סלטי השף – בשנת 2009 השיקה צבר סדרת סלטים חדשה- "סלטי השף"- במהלך שיווקי מקיף שבמרכזו חיבור עם השף רפי כהן. הסלטים בסדרה שומרים על השילוב המנצח בין מתכונים מסורתיים , הקפדה על חומרי גלם מעולים כגון חציל בלאדי וייצור הנשען על שיטות עבודה מבית סבתא. העבודה המשותפת בין סלטי צבר לרפי כהן הולידה מוצרים אותנטיים ואיכותיים שהביאו את הטעם של המסעדה לכל בית בישראל.

חברת סלטי צבר, כמובילת השוק, לוקחת על עצמה תמיד את המשימה להיות גורם מפתח בהגדלתו ולהביא עניין חדש לצרכנים.

צמיחתה של סלטי צבר לאורך השנים הובילה להקמתו של מפעל חדש בקרית גת בהשקעה של 100 מיליון ? . המפעל תוכנן באמצעות צוותים טכניים מסלטי צבר, אסם ונסטלה והציב סטנדרטים חדשים למפעלי מזון בישראל. צבר בחרה להקים את המפעל בקריית גת לאור בקשת גורמי ממשלה לעזור ולסייע לתעסוקה באזור.

ההצלחה ברחבי העולם

הצלחת סלטי צבר חרגה אפילו מגבולות המדינה והצליחה "ללמד" את האירופאים לוותר על הסכין והמזלג ולנגב חומוס מהצלחת בעזרת פיתה. המכירות התבצעו תחילה בעיקר לשוק היהודי באנגליה, אם כיום ניתן למצוא את סלטי צבר , המשווקים תחת המותג SABRA  ברשת השיווק המובילה "דה לז" בבלגיה, ברשת "אלברט היין" בהולנד, ברשתות "אושן" ,"קרפור" ו"מונופרי" בצרפת, וכן ברשתות המזון המובילות באנגליה "טסקו" ," סנסבורי" ו"סייפווי".  בסלטי צבר רואים בהתמקדות בייצוא צעד אסטרטגי לטווח ארוך, לטיפוח פוטנציאל השוק הענק למוצרי צבר בחו"ל.

סוד הטעם

הטעם של החומוס ושל הסלטים של צבר הוא תולדה של ארבעה מרכיבים מרכזיים:

מיומנות של למעלה מ-30 שנה בהכנת חומוס וסלטים, תוך פיתוח תהליכים טכנולוגיים וציוד ייעודי המאפשר לייצר חומוס וסלטים אחרים בטעם ובמרקם הדומה לאלו המוכנים בחומוסיות ובמסעדות אותנטיות.

השקעה מתמשכת בפיתוח מוצרים.

היכרות מעמיקה עם ציבור הצרכנים והעדפותיהם תוך דיאלוג שוטף עימם.

השקעה בהון אנושי

כשלכל אלה מתווספת העשייה באהבה של כל העוסקים במלאכה במשפחת סלטי צבר, התוצאה היא חומוס וסלטים משובחים.
כי צבר עושים באהבה או לא עושים בכלל.

חדש מסלטי צבר:
חומוס עם בצל מטוגן וחומוס עם פלפל שיפקה

סלטי צבר ממשיכה לחדש ולגוון ומשיקה שני סלטים חדשים עם תוספות אהובות במיוחדשמשתלבות מעולה עם חומוס - חומוס עם בצל מטוגן וחומוס עם פלפל שיפקה.

שני הסלטים החדשים מצטרפים למגוון הרחב של סלטי צבר בעולם החומוס עם תוספות, הכולל חומוס עם צנובר, חומוס עם חריף וחומוס עם טחינה.
שני הסלטים החדשים מושקים בקטגוריית חומוס בייסיק עם תוספות, בה צבר ממשיכה להוביל ולהתחזק עם נתח שוק של 52%.

לדברי ציפי המר, מנכ"לית סלטי צבר, "השנה השקנו לא מעט מוצרים חדשים אשר התמקדו בעיקר בסגמנט הפרימיום בקטגוריה – סדרת חומוסטחינה וסדרת חומוסביבוב, ששינו את פני מדף הסלטים. הפעם אנו נותנים מענה לצורך הצרכני בגיוון בחומוס האהוב והמוכר שלנו, ואין לי ספק כי הצרכנים ייהנו מהחדשנות הטעימה במיוחד הזאת".

לדברי השף אבי לוי, היועץ הקולינארי של סלטי צבר, "אנחנו יודעים שהצרכן הישראלי מאד אוהב חריף – מעל 70% מהישראלים. לפלפל שיפקה שלנו יש בהחלט טעם חריף כמו שצריך ונלווית לו חמיצות קלה שמוסיפה לו טוויסט המבדל אותו מפלפלים חריפים אחרים. התוספת של הבצל המטוגן, עם הטעם המתקתק המיוחד, הוא בגדר אחד הטעמים הנפלאים שיש, ויהיה תוספת נהדרת לחומוס שלנו".

לדף הפייסבוק של צבר   

בתי עסק נוספים בקטגוריית סימון מוצרים וחברות    בתי עסק ידידותיים לטבעונים נוספים בפריסה ארצית


תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera