בזמן שהתענגנו על המנות שמענו את דודי המקסים מזמר במטבח, מה שלגמרי מעיד על התחושה הכללית של המקום, זהו מקום שהאוכל בו נעשה באהבה ותשוקה ומרגישים זאת בכל נגיסה.

ביקורת - עוגתה

12.07.2015 מאת: אלינה פסיקוב
תגיות , , , , , , , , , , ,

אספתי שניים מחבריי הגליליים ויצאנו לדרך.

נסיעה של שעה בכבישים המפותלים והירוקים מהצפון הרחוק לצפון הפחות רחוק, מלווים במראה המופלא של הכנרת בשקיעה.

ברכב היו קולות של דיבורים, מוסיקה, דיבורים וקירקורי בטן כי הקפדנו לא לאכול דבר כדי להצליח לאכול כמה שיותר ממטעמיו של דודי, השף הקוסם של מסעדת עוגתה.

הגענו, רעבים ונרגשים, המארחת החייכנית הושיבה אותנו בחלק הפנימי של המסעדה היפה.

איך בוחרים מכל המבחר העצום הזה, שכולו טבעוני? המשימה מתחילה להיראות כבלתי אפשרית.

עם קצת עזרה והכוונה מהמלצרית המקסימה, החלטנו!

למנה ראשונה הזמנו חומוס שהיה קליל וטעים מאוד והגיע עם לחם שאור נפלא ומטבוחה נהדרת וסלט עדשים שחורות ועשבי תיבול שהיה מרענן וכיפי. 

 

למנות עיקריות הזמנו שניצל טופו, סמבוסק במילוי פטריות מוקפצות, בצל ועשבי תיבול וניוקי תרד בעבודת יד ברוטב שום ופלפלים קלויים.

השניצל, נראה לחלוטין כמו השניצל של טרום עידן הטבעונות, לא כל כך מזכיר בטעמו שניצל, אז המלצתי היא - אל תצפו לחיקוי, הוא נפלא בזכות עצמו. 

הניוקי תרד היה טעים מאוד. נימוח ועשיר, העגבניות והשום הצלויים מוסיפים המון טעמים והמנה מאוד מוצלחת. בביקור הקודם אכלתי את הניוקי סלק שהיה נהדר עוד יותר. 

והסמבוסק, אוי הסמבוסק. ללא ספק גולת הכותרת של הארוחה, הבצק שלו אלוהי, המילוי שלו חלומי וכל ביס שלו פשוט היה מושלם. אל תפספסו את הסמבוסק. 

רוב המנות העיקריות מוגשות עם סלט עלים רענן שמתובל במידה.

לקינוחים לקחנו מוס שוקולד מריר, מוס שוקולד לבן ועוגת באונטי.

הכי אהבנו את מוס השוקולד המריר שהמתיקות והמרקם שלו היו בדיוק במידה הנכונה.

עוגת הבאונטי מאוד טעימה אך מרגישה פשוטה מדי, אם לא לוקחים בכל ביס קצת מכדורי הקוקוס שמרכיבים את המנה. 

בביקורנו הקודם אכלנו את עוגת הקשיו ברוטב פירות יער שהייתה נהדרת ומאוד מזכירה עוגת גבינה אפויה.

בזמן שהתענגנו על המנות שמענו את דודי המקסים מזמר במטבח, מה שלגמרי מעיד על התחושה הכללית של המקום, זהו מקום שהאוכל בו נעשה באהבה ותשוקה ומרגישים זאת בכל נגיסה.

גם ד', שדי רחוק מלהיות טבעוני, התענג על כל ביס והתפעל מכמה מדהים אוכל טבעוני יכול להיות!

האווירה מאוד נעימה, העיצוב מהמם והאוכל פשוט חגיגה... מתי נוסעים שוב?

 לעמוד של מסעדה "עוגתה"

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera