קציצות ארטישוק

20.08.2014 מאת: מסעדת "ננוצ'קה"
  • רכיבים ל-5 מנות:
  • רכיבים לקציצות:
  • 400 גרם תחתיות ארטישוק טבעי/קפוא
  • 150 גרם שומר נקי מעלים רק הלב
  • 70 גרם פירורי לחם
  • לפי הטעם - מלח אטלנטי, פלפל שחור,פלפל שאטה יבש, כמון, עלי דפנה
  • רכיבים לציפוי:
  • 150 גרם קמח תירס
  • 250 גרם פנקו
  • מלח
  • קארי
  • רכיבים לקרם ארטישוק ירושלמי:
  • 1/2 קילו ארטישוק ירושלמי מקולף ונקי
  • שורש פטרוזיליה מקולף ונקי
  • תפוח אדמה מקולף

אודות המתכון

מחפשים קציצות שישאירו רושם? עם המתכון הזה של מסעדת ננוצ'קה אי אפשר לטעות! בריא וטעים מאוד מאוד.

אופן ההכנה

הכנת הקציצות:

חולטים במשך 20 דקות את השומר ותחתיות הארטישוק ביחד עם עלי הדפנה עד לדרגת ריכוך אל דנטה. במעבד מזון קוצצים גס את התערובת (מוציאים את עלי הדפנה), מוסיפים את פירורי הלחם והתבלינים. מכניסים את התערובת למקרר ל-40 דקות עד למיצוק.

הכנת הציפוי:

מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מצפים את הקציצות ומטגנים בשמן (תירס או קנולה) עמוק במשך כ-6 דקות.

הכנת קרם ארטישוק ירושלמי:

מבשלים את כל הרכיבים עד לריכוך, להוסיף לפני סוף הבישול 3 חוטי זעפרן. עם תום הריכוך מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון תוך כדי הזלפת שמן זית בצורה איטית עד לקבלת מרקם חלק ועדין. טועמים ומוסיפים מעט מלח.

עכשיו אפשר להנות מקציצות ארטישוק! בתיאבון!

לאתר של מסעדה "ננוצ'קה"

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera