מאפינס חמאת בוטנים ובננה

07.12.2014 מאת: עינת שגיא
קינוחים
בינונית
תגיות , , ,
  • רכיבים:
  • ¼ כוס חמאת בוטנים בלי תוספים
  • קצת פחות מ-¼ כוס סילאן ללא תוספת סוכר ותוספים אחרים
  • השלמה ל-1/4 כוס עם מייפל אמיתי
  • 100 גרם רסק תפוחים ללא סוכר ותוספים
  • בננה
  • 1/4 כוס מים
  • 4 תמרים מסוג מג’הול
  • כפית חומץ תפוחים טבעי
  • כוס קמח מלא
  • כפית מחוקה סודה לשתיה
  • בלנדר (או בלנדר מוט)
  • תבנית/יות ל-12 מאפינס

אודות המתכון

התירוץ הכי טוב לקפה! מאפינס נהדרים מאת עינת שגיא, בטעם חמאת בוטנים ובננה שירשימו כל אורח.

אופן ההכנה

מערבבים חמאת בוטנים, סילאן, מייפל, רסק תפוחים וחומץ.

טוחנים בבלנדר בננה + מים + תמרים, ומוסיפים לקערה.

בקערה קטנה מערבבים קמח וסודה לשתיה לפיזור אחיד ומוסיפים לקערה.

מחממים תנור ל-180 מעלות,

יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור ל-20 דקות.

בתיאבון!

 

למתכונים נוספים מאת עינת שגיא, היכנסו לבלוג "בישול בריא עם עינת"

מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera