בורקס במילוי "גבינה", אגוזים ועשבי תיבול

07.12.2014 מאת: שרה הורניק- "משחקת באוכל"
מאפים, מתכונים לחג
קלה
תגיות , ,
  • רכיבים:
  • קופסה אחת של גבינת "טופוטי"
  • חצי כוס אגוזי מלך
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כוס שמיר קצוץ
  • 2 שיני שום קלופות
  • חבילה אחת (1 ק"ג) של בצק עלים
  • שמן זית להברשה
  • שומשום ו/או זרעי פשתן

אודות המתכון

רוצים להביא מנה משלכם לארוחת שבועות? כדאי לכם לנסות את המתכון הזה- בורקס במילוי גבינת טופו, במרקם של שמנת, בליווי אגוזי מלך טחונים ועשבי תיבול. טעים וממכר!

אופן ההכנה

את גבינת השמנת הטבעונית ניתן להשיג בחנויות הטבע ובחלק מהסופרים.

טוחנים את האגוזים עם עשבי התיבול והשום במעבד מזון, בכמה פולסים מהירים כדי להשאיר את האגוזים קצוצים דק.

מערבבים את תערובת האגוזים ועשבי התיבול עם גבינת הטופוטי.

פורשים את בצק העלים על משטח עבודה וקורצים עיגולים באמעות כוס. מניחים כף מהמלית על כל עיגול, מקפלים באמצע ליצירת חצי עיגול, סוגרים ומהדקים היטב בעזרת מזלג.

מניחים את הבורקסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים בשמן זית ומפזרים שומשום ו/או זרעי פשתן מלמעלה.

אופים כ-30 דקות ב-200 מעלות צלזיוס.

לעוד מתכונים יצירתיים בבלוג משחקת באוכל- לחצו כאן.

מתכונים נוספים בקטגוריית מאפים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera