בורקס תרד, צנוברים ועגבניות מיובשות

07.12.2014 מאת: שרה הורניק- "משחקת באוכל"
מאפים, מתכונים לחג
בינונית
תגיות ,
  • רכיבים:
  • כף שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות
  • חבילת עלי תרד (200 גרם)
  • 1/2 כוס צנוברים, קלויים על מחבת יבשה
  • 6 עגבניות מיובשות, חתוכות לקוביות קטנות
  • 1/2 כפית מלח
  • חבילה אחת (1 ק"ג) של בצק עלים
  • שמן זית להברשה
  • שומשום

אודות המתכון

מתכון פשוט ומוצלח לבורקסים מנחמים וטעימים!

אופן ההכנה

חממים כף שמן זית במחבת ומטגנים את פרוסות השום בעדינות, לא יותר מדקה. מוסיפים את עלי התרד למחבת ומאדים כדקה נוספת. מורידים מהאש.

שמים את השום והתרד במעבד מזון וטוחנים. מעבירים את התערובת למסננת וסוחטים היטב.

מעבירים את תערובת התרד לקערה ומערבבים עם העגבניות המיובשות, הצנוברים הקלויים והמלח. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.

פורשים את בצק העלים על משטח עבודה וחותכים אותו לריבועים. מניחים כף מהמלית על כל ריבוע, מקפלים באלכסון ליצירת משולש, סוגרים ומהדקים היטב בעזרת מזלג.

מניחים את הבורקסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים בשמן זית ומפזרים שומשום מלמעלה.

אופים כ-30 דקות ב-200 מעלות צלזיוס.

למתכונים נוספים של שרה הורניק!

מתכונים נוספים בקטגוריית מאפים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera