פלפלים ממולאים טבעונים

07.12.2014 מאת: חיה ורד
מנות עיקריות
בינונית
תגיות ,
  • רכיבים:
  • חבילת טחון מהצומח
  • חבילת פטריות שמפניון
  • כוס אורז
  • חצי בצל קצוץ
  • 2 חבילות 260 גרם רסק עגבניות
  • 10 פלפלים ירוקים ואדומים
  • עלי כוסברה או עלי דפנה
  • תבלינים

אודות המתכון

פלפלים ממולאים לארוחה טעימה קלה ומזינה.

אופן ההכנה

הארוחה מתאימה לכ4-5 סועדים.

מטגנים את את הפטריות עם הבצל יחד עם כמה עלי כוסברה קצוצים ומעבירים לבלנדר כדי לטחון לקצוץ.

לאחר מכן לוקחים את מה שהבלדנר סיים לקצוץ, מעבירים לקערה ומוסיפים את הטחון של טבעול.

מערבבים יחד ומתבלים בכמון, פילפל שחור, קצת אבקת שום ואפשר גם קארי.

לתשביל הנל מוסיפים את האורז ומערבבים.

הכנת הרוטב

את הרוטב יש להכין בסיר נפרד.

מטגנים קצת בצל קצוץ עם שן שום ומוסיפים את רסק העגבניות.

לאחר מכן, מוסיפים מים עד חצי הסיר ומביאים לרתיחה. בזמן שהסיר מגיע לרתיחה יש להוסיף מלח לפי הטעם, פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה או חריפה ועלי דפנה וקוסברה– אני עושה זאת בשני סירים – מטעמי נוחות.

כ5 דקות לאחר שהרוטב מגיע לרתחיחה והינו מתובל, יש לסדר את הפלפלים בתוך הסיר/ים כך שכולם יעמדו ויחזיקו אחד את השני.

לאחר מכן ממלאים בתוכן המילוי.

אחרי המילוי לוודא שהרוטב יכסה את הפילפלים עם המילוי ואם צריך אפשר להוסיף עוד מים.

מכסים עם מכסה ומבשלים במשך שעה.

הגשה

מומלץ להגיש מעל מצע של פירה.

שיהיה לכולם בתאבון!

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera