עוגת שוקולד טבעונית עם מרציפן ופצפוצי שוקולד לבן

07.12.2014 מאת: נטלי שוינקלשטיין
  • רכיבים:
  • 3 וחצי כוסות קמח מלא
  • כוס ורבע מים
  • כוס חלב סויה אלפרו ללא סוכר ומלח
  • חצי כוס שמן זרעי ענבים כתית מעולה
  • רבע כוס קקאו
  • כוס וחצי סוכר דמררה
  • כפית אבקת סודה לשתייה
  • כף חומץ תפוחים
  • חצי כפית מלח
  • 4 כפות אגוזים קצוצים
  • חצי כוס פצפוצי שוקולד מריר
  • חפיסת שוקולד מריר (לרוטב מעל)
  • רבע כוס חלב סויה (לרוטב מעל)
  • כף שטוחה שמן זרעי ענבים מכבישה קרה (לרוטב מעל)
  • חצי חבילת מרציפן של 250 גרם (לקישוט)
  • פיצפוצי שוקולד לבן פרווה (לקישוט)

אודות המתכון

עוגת שוקולד טעימה עם מרציפן ופצפוצי שוקולד לבן מקמח מלא וללא כולסטרול.

אופן ההכנה

מתחילים בניפוי הקמח. לאחר מכן מערבבים את החומרים היבשים לחוד ואת הרטובים לחוד. מאחדים בין התערובת הרטובה לתערובת היבשה.

אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

ממיסים בסיר בשיטת בן מארי את רכיבים הרוטב. לאחר מכן מורחים את העוגה ברוטב השוקולד, ומפזרים עליה פצפוצי שוקולד לבן ופרוסות מרציפן (בתמונה היא לפני תוספת זו). מצננים ומגישים.

מתכונים נוספים בקטגוריית מתכונים לחג

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera