המבורגר טבעוני

27.12.2014 מאת: לנדס אין לאב - קוסטה ריקה
  • רכיבים:
  • 6 בצלים
  • מרגרינה
  • 5 שיני שום
  • 2 חבילות "טחון מן הצומח" של טבעול
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות רוטב ברביקיו
  • תבליני בשר
  • 1/2 כוס קמח
  • פירה מ-2 תפו"א

אודות המתכון

מתכון להמבורגר טעים ועסיסי, עם מרקם "בשרי" וטעם מעולה, שאפשר בקלות לדחוף לחבר'ה מבלי שאפילו ירגישו שהם אוכלים המבורגר על טהרת הצומח! בתאבון!

אופן ההכנה

יש לטגן את הבצל עם המרגרינה עד אשר הבצל הופך לצבע זהוב, ואז יש להוסיף את ה"בשר" אשר הורטב קלות קודם לכן.

לאחר הוספת ה"בשר", מוסיפים  4 כפות רוטב סויה, תבליני בשר למיניהם (לדוג': מונטריאול סטייק, אסדו שום לעוף, ותערובת תבליני בשר) וכן 4 כפות רוטב ברביקיו.

לאחר שהתערובת מוכנה מוסיפים חצי כוס קמח + פירה מ- 2 תפוחי אדמה ומטגנים.

טיפ: ליצירת המבורגרים עגולים וזהים בגודלם לוקחים מכסה של צנצנת שמתאים בגודלו מניחים עליו ניילון ודוחסים פנימה את התערובת. מוציאים את הקציצה מהמכסה על ידי משיכת הניילון החוצה.

את ההמבורגרים המוכנים אפשר להקפיא ולחמם כל פעם את הכמות הנדרשת.

להגשת ההמבורגר: 

חוצים את הלחמניה לשתיים  ובחלק התחתון מורחים רוטב ברביקיו על זה מניחים את ההמבורגר מורחים קטשופ ומניחים את העגבניה החסה והבצל מעל מניחים את החלק העליון של הלחמניה מרוח בחרדל.

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera