פרוסות טמפה לסנדוויץ'/לנץ' בוקס

28.12.2014 מאת: אבאווג- בלוג מתכוני אבא
  • רכיבים:
  • 1 חבילת טמפה
  • 3 כפות חומץ תפוחים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מייפל/אגבה
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • מעט שבבי פלפל אדום חריף
  • 1 כפית תימין יבש
  • מעט יין לבן

אודות המתכון

מתחשק לכם סנדוויץ' עסיסי וטעים? בלוג אבאווג מפנק אתכם במתכון מעולה לפרוסות טמפה לסנדוויץ!

אופן ההכנה

מפשירים את פרוסת הטמפה על ידי בישולן במים עם מעט יין לבן כ-10 דקות. מחממים תנור ל200 מעלות. חותכים את פרוסת הטמפה לאורך לרצועות עבות. יוצרים מרינדה מערבוב שאר החומרים. לוקחים תבנית אפיה בגודל שמתאים להנחת כל פרוסות הטמפה בשכבה אחת. שמים מעט מרינדה בתבנית האפיה, מניחים עליה את פרוסות הטמפה ואחר כך יוצקים מעליהן את יתרת המרינדה.

מכסים היטב ברדיד אלומיניום ואופים בתנור כ-40 דקות. מורידים את הכיסוי, הופכים את הרצועות, וממשיכים לצלות בתנות ללא הכיסוי עוד 10 דקות, עד שרצועות הטמפה שחומות היטב ואין כמעט נוזלים.

בתאבון!

המתכון באדיבות הבלוג אבאווג

מתכונים נוספים בקטגוריית ארוחות בוקר טבעוניות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera