פלאפל קוסקוס, עדשים ואפונה על מצע סלט עגבניות חריף

09.02.2015 מאת: מאיה דרין, שפית ועיתונאית קולינריה
מנות עיקריות
בינונית
תגיות , , ,
  • רכיבים לפלאפל:
  • 1 כוס עדשים ירוקות
  • 1 כוס אפונה יבשה
  • 1 כוס קוסקוס רגיל מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה", מבושל ע"פ ההוראות בגב השקית
  • חצי צרור כוסברה
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חופן בזיליקום
  • חופן נענע
  • 2 שיני שום קלופות
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות זרעי כוסברה
  • 1 כפית פלפל אדום חריף קצוץ
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • שמן לטיגון עמוק
  • רכיבים לסלט עגבניות
  • שלל עגבניות שרי צבעוניות, חתוכות לרבעים
  • חופן עשבי תיבול
  • שמן זית לפי הטעם
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • 1 שן שום כתושה
  • חצי כפית פלפל אדום חריף, קצוץ דק
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אודות המתכון

מתכון פשוט ומוצלח לפלאפל מקוסקוס, עדשים ואפונה - מיוחד ועשיר!

אופן ההכנה

מכינים סלט עגבניות חריף מכל מרכיבי הסלט.

במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הפלאפל לעיסה חלקה (מלבד לשמן לטיגון).

מחממים שמן לטיגון עמוק, מגלגלים כדורי פלאפל בידיים נקיות ומשומנות מעט.

מטגנים את הכדורים במשך כ-5 דקות, בכל פעם כ-10 כדורים. 

מערבבים מדי פעם את הכדורים בתוך השמן.

מספיגים שאריות שמן ומגישים חם לצד סלט עגבניות חריף.

 

לאתר של קוסקוס מזון

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera