קובה טבעוני

26.02.2015 מאת: המקום של דובי
  • למעטפת:
  • 1/2 ליטר בורגול דק
  • כוס קמח
  • רבע כוס שמן
  • חצי כפית מלח
  • כפית כמון
  • חצי כפית בהרט
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • מלית:
  • חצי כוס עדשים
  • פירה משני תפוחי אדמה
  • חצי כוס אפונה סנפרוסט
  • בצל קצוץ דק ומטוגן
  • חצי כוס אגוזי מלך שבורים לחתיכות קטנות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כמון
  • רבע כפית בהרט
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

המעטפת:
1. 1/2 ליטר בורגול דק - לשטוף ולהשרות במים לשעתיים, להעביר למסננת ולתת למים לרדת. להניח במסננת לפחות שעה.
2. לאחר מכן, לערבב היטב את כל החומרים של המעטפת וללוש לבצק אחיד.
 
המלית: 
3. לבשל חצי כוס עדשים למשך חמש עשרה דקות לסנן ולהניח.
4. להכין פירה משני תפוחי אדמה.
5. להפשיר במים ולסנן חצי כוס אפונה סנפרוסט.
6. לקצוץ בצל אחד ולטגן אותו
7. לשים הכל בקערה גדולה, להוסיף חופן אגוזי מלך שבורים לחתיכות קטנות ופטרוזיליה קצוצה. 
8. להוסיף את התבלינים.
9. לערבב היטב את כל חומרי המלית
 
הכנה:
10. ליצור כדורים בגודל כדור פינגפונג - ולמלא במלית
11. בשלב זה ניתן להקפיא חלק מהקובות לשימוש מאוחר יותר
12. לטגן בשמן עמוק עד להשחמה

מתכונים נוספים בקטגוריית תחליפי בשר

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera