דאל הודי צהוב קלאסי

26.02.2015 מאת: 24 רופי
  • רכיבים:
  • חצי קילו עדשים אדומות שטופות
  • 1 ליטר מים
  • 1 וחצי בצל חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
  • חצי כפית כורכום
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף כמון שלם
  • 1 כף חרדל שחור
  • חופן עלי קארי (נקרא קארי פאטה)
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 כף ג'ינג'ר כתוש
  • 50 מ"ל שמן
  • מיץ לימון

אודות המתכון

תבשיל הודי מדהים ומנחם מבית 24 רופי.

אופן ההכנה

שמים עדשים, קוביות בצל, עגבניות, כורכום, וסוכר בסיר עם מים.

מבשלים עד שיתרככו.

בינתיים במחבת יש לחמם שמן ולתוכו להכניס חרדל שחור, כמון, עלי קארי ומשחת שום וג'ינג'ר.

לשפוך את תכולת המחבת לתוך הדאל.

ניתן לתקן תיבול עם מלח.

ההודים מוסיפים לעדשים האדומות מעט מיץ לימון.

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera