תבשיל לוביה הודי (צהולי)

26.02.2015 מאת: 24 רופי
  • 1/2 ק"ג לוביה/שעועית אדומה
  • 1 וחצי בצלים חתוכים לקוביות (לטגן עד שמתחיל להשחים)
  • 200 גר' עגבניות מרוסקות (קופסא קטנה)
  • מסאלה ירוקה (כוסברה, פלפל חריף, שום וג'ינג'ר)
  • 2 כפיות מוטון מסאלה
  • 1 כפית כורכום
  • 3 כפיות גארם מסאלה
  • 3 כפיות פפריקה מתוקה

אודות המתכון

תבשיל הודי מנחם, חם, וגם בריא! באדיבות 24 רופי.

אופן ההכנה

1. להשרות את הלוביה כל הלילה.

2. לבשל בסיר לחץ עד שמתרכך. 

3. לשים שמן בסיר נפרד.

4. להוסיף את הבצלים, העגבניות המרוסקות, המסאלה הירוקה (כוסברה, פלפל חריף, שום וג'ינג'ר), ואת שאר התבלינים.

5. לבשל עד שנהיה מרקם כשל ריבה.

6. לתוך הרוטב להוסיף את הלוביה/שעועית אדומה.

7. לטעום ולתקן תיבולים.

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera