תבשיל תפו"א וכרובית הודי (אלו גובי)

26.02.2015 מאת: 24 רופי
  • רכיבים:
  • זרעי חרדל
  • פלפל ירוק חריף
  • עלי קארי
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • חצי כפית כורכום
  • כפית כמון
  • כפית פפריקה מתוקה
  • מחית של שום וגינגר
  • מלח
  • כרובית אחת
  • 6 תפו"א
  • כוסברה קצוצה

אודות המתכון

מתכון מדהים לתבשיל ההודי הקלאסי "אלו גובי", באדיבות 24 רופי. תהנו!

אופן ההכנה

1. לשים שמן בתחתית הסיר.

2. להוסיף את זרעי החרדל עד שמתפצפץ, פלפל ירוק חריף (לפי כמות החריפות שרוצים), עלי קארי, קוביות בצל, מבשלים עד שמתחיל להשחים. 

3. מוסיפים את הכורכום, הכמון, הפפריקה המתוקה, מחית של שום וגינגר, מלח.

4. להכניס את הכרובית שתתרכך מעט.

5. מוסיפים 6 תפו"א שבושלו במים, חתוכים לקוביות.

6. מוסיפים מעט מים ומבשלים עד שמתרכך. 

7. לטעום ולתקן תיבול.

8. להוסיף כוסברה קצוצה.

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera