לביבות בטטה עם דגנים מלאים

26.02.2015 מאת: באדיבות שף הרשת של קפה לואיז אוהד קורי
  • רכיבים:
  • בטטות קלופות ומגורדות
  • 50 גרם שיבולת שועל מבושלת
  • 150 גרם קינואה מבושלת
  • 50 גרם קוואקר עם מבחר זרעים וגרעינים ,שומשום פשתן דלעת וחמנייה
  • חופן בזיליקום טרי קצוץ
  • 2 עגבניות טריות קצוצות
  • מלח, פלפל
  • שמן זית

אודות המתכון

מתכון בריא ללביבות בטטה מעולות באדיבות שף הרשת של קפה לואיז- אוהד קורי. צילום ע"י אנטולי מיכאל.

אופן ההכנה

את גרדת הבטטות יש לאפות בתנור על חום של 160 מעלות כעשר דקות לריכוך ראשוני, לאחר מכן בתוך קערה לערבב את כל חומרי הגלם. להוסיף שמן זית ומלח פלפל ולהגיע למסה אחידה וגסה במרקם.
ליצור לביבות בגודל הרצוי ולאפות בתנור על תבנית עם נייר אפייה כ40 דקות על 150 מעלות.
מומלץ להגיש עם מטבל טחינה חריפה וסלט עלים רענן.
לבריאות!

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera