מנות עיקריות
קלה
תגיות , ,
  • רכיבים ל-2 סועדים:
  • 50 גרם גרעיני כוסמין
  • 50 גרם שעורה
  • 50 גרם אורז ארבוריו
  • 3 יחידות כרישה חתוך לעיגולים עבים כ2 ס"מ
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות של 2 על 2 ס"מ
  • פטריות חורש ושמפיניון כ8 יח'- חצויים לשתיים
  • רבע שורש ג'ינג'ר כתוש
  • 100 מ"ל יין לבן
  • 200 מ"ל מיץ סלק
  • 50 גר' קוביות טופו
  • שמן זית
  • סילאן
  • סויה יפנית
  • מלח ופלפל

אודות המתכון

מתכון לקדרה עשירה וחורפית באדיבות שף הרשת של קפה לואיז, אוהד קורי. צילום ע"י אנטולי מיכאל.

אופן ההכנה

בסיר מחממים מעט שמן זית ונתחיל באידויי הגזר עד להתרככות חלקית, נוסיף את הכרישה , נאדה עוד כדקה ואז נוסיף את הגינגר,ונצרוב מעט.

כעת נוסיף את הדגנים ותוך כדי ערבוב את היין, נאדה את היין ונוריד לאש נמוכה,נוסיף את המיץ סלק ,מעט סויה וסילאן , קוביות הטופו, מלח ופלפל.

נבשל תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים נספגים, עם חסר נוזל אפשר להוסיף ציר ירקות או מים, הדגנים צריכים להיות רכים עם קשות קלה.

בהגשה להוסיף בצל ירוק ונבטי חמנייה.

בתאבון!

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera