סלט טאבולה

18.11.2014 מאת: מסעדת "המטבחון"
סלטים
קלה
תגיות ,
  • רכיבים:
  • 200 גר' בורגול (דק)
  • 1 צרור נענע טרייה
  • 1 צרור פטרוזיליה טרייה
  • 3 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס מיץ לימון סחוט
  • שמן זית לפי טעם
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אודות המתכון

מסעדת "המטבחון" החליטה לפנק אותנו ולשתף אותנו במתכון מצוין לסלט טאבולה שמציעה המסעדה- בתאבון!

אופן ההכנה

להשרות את הבורגול במים קרים כחצי שעה ולסנן היטב.

לשטוף ולייבש היטב את הפטרוזיליה והנענע ולקצוץ דק.

לאחד את המרכיבים לקערה, לערבב הייטב אך בעדינות (בלי למחוץ) ולבזוק שמן זית עד לקבלת מרקם מבריק.

לסדר בצלחת הגשה ובתאבון!

 

לאתר של המטבחון

מתכונים נוספים בקטגוריית סלטים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera