פטריות פורטבלו ממולאות בגבינת שקדים ועגבניות מיובשות

03.05.2015 מאת: פסטה מיאה רמת החייל
  • רכיבים:
  • 10-12 פטריות פורטובלו
  • למילוי:
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 4 עגבניות מיובשות
  • 10 עלי בזילקום
  • 1 כף שמרי בירה
  • 2 שיני שום
  • מלח ים, פלפל שחור גרוס טרי
  • להגשה: שקדים פרוסים, עלי ארוגולה

אודות המתכון

מנה מעולה מהתפריט הטבעוני החדש של פסטה מיאה רמת החייל. המתכון הוא עשיר ומלא טעמים - מושלם כמנה חגיגית שנועדה להטריף את האורחים שלכם :)

אופן ההכנה

מפרידים את רגלי הפטריות כך שיישארו לנו רק ה"כיפות" למילוי.

מניחים במעבד מזון את כל חומרי המילוי עם רגליי הפטריות שהפרדנו ומעבדים לקבלת תערובת אחידה.

מחממים תנור ל200 מעלות.

ממלאים את הפטריות בגבינת השקדים, מכניסים לתנור ואופים כ-8 דקות, עד שהתערובת מתייצבת ומשחימה מעט.

מעטרים בשקדים פרוסים ועלי ארוגולה, מגישים וטורפים :)

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות צד

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera