צ'פאטי - פיתות בצ'יק וצ'ק

04.05.2015 מאת: קייל- בריא, אורגני, טבעוני
מאפים, אוכל שילדים אוהבים
קלה
תגיות
  • רכיבים:
  • 2 כוסות קמח
  • קצת אזוב יבש או זעתר (אם אין, אז תשימו קצת פלפל שחור ופפריקה מתוקה)
  • 1 כפית מלח ים אטלנטי טחון
  • 1 כוס מים

אודות המתכון

האורחים בדרך ונשאר לנו רק קמח בבית. מה עושים? צ'פאטי!

אופן ההכנה

להוסיף את המים לאט לאט לרכיבים היבשים וללוש בעדינות את הבצק. לגלגל כדורים, לקמח משטח, ולרדד ביד או במערוך. לחמם מחבת עבה, להניח פיתה אחת או יותר (תלוי בגודל המחבת) כשהפיתה מתחילה להתנפח, להפוך לצד שני למספר שניות נוספות. להוציא את הפיתה ולהניח על מגבת יבשה, לקפל את המגבת כדי לשמור על חום וטריות.

מה להגיש ליד?

צלוחית עם שמן זית מעורבב עם זעתר

צלוחית טחינה כמובן

כמה ירקות חתוכים גס

וזהו, אתם מסודרים.

מתכונים נוספים בקטגוריית מאפים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera