ניוקי ארטישוק כמהין של נאני

14.05.2015 מאת: נאני ממרחים
  • רכיבים:
  • 5 תפוחי אדמה
  • 2 כוסות קמח מלא
  • חצי כוס רסק תפוחי עץ
  • כפית מלח
  • לרוטב:
  • צנצנת קציפת ארטישוק וכמהין של נאני

אודות המתכון

מתכון מעולה לניוקי ביתי שהולך נהדר עם קציפת הארטישוק והכמהין של נאני. ממש מעולה!

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עד לריכוך. מועכים אותם לקבלת מחית אחידה.

מערבבים את המחית בקערה גדולה ועמוקה עם רבע כוס המים, הקמח, רסק התפוחים והמלח, עד לקבלת בצק.

חותכים מהבצק חתיכות קטנות באורך כ-2 ס"מ כל אחת.

משטחים ומגלגלים כל חתיכה, ולוחצים במרכזה בעזרת מזלג.

מרתיחים סיר מים ומבשלים בו את חתיכות הניוקי. מוציאים אותן מהסיר כשהן מתחילות לצוף.

מערבבים את הניוקי המבושל עם קציפת הארטישוק כמהין של נאני ומגישים.

מומלץ להגיש בקערה גדולה ועמוקה.

ניתן להוסיף שבבי פרמזן טבעוני ;)

מתכונים נוספים בקטגוריית מתכונים לחג

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera