לזניה ארטישוק פסטו ועגבניות מיובשות של נאני

14.05.2015 מאת: נאני ממרחים
מנות עיקריות, מתכונים לחג
בינונית
תגיות
  • רכיבים:
  • חבילת דפי לזניה (ללא צורך בבישול)
  • כוס וחצי שבבי סויה (טחון)
  • תרד קפוא או ברוקולי קפוא
  • 3 כוסות מים רותחים
  • 4 בצלים גדולים
  • צנצנת קציפת ארטישוק ופסטו של נאני
  • 4 כפות ממרח עגבניות מיובשות של נאני
  • מעט מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

אודות המתכון

מתכון משובח ומלא טעמים ללזניה שתגרום לאורחים שלכם להשתגע!

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

שופכים את שבבי הסויה לקערה, מוסיפים את ממרח העגבניות המיובשות של נאני ואת קציפת הארטישוק ופסטו של נאני.

קוצצים את הבצל, ומטגנים חצי מהכמות במחבת עמוקה עד להזהבה.

מוסיפים לבצל את התערובת מהקערה ומערבבים. מטגנים למשך מספר דקות.

מטגנים את הבצל שנותר עד להזהבה במחבת עמוקה. מוסיפים את התרד (עם הנוזלים), מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומטגנים למשך מספר דקות.

יוצקים באמצעות מצקת שכבה של תערובת הסויה והרסק על תחתית תבנית מלבנית עמוקה, ומעליה מסדרים שכבה של עלי לזניה.

יוצקים מעל שכבת העלים שכבה של תערובת התרד, ומעליה מסדרים שוב שכבה של עלי לזניה.

מעל העלים יוצקים שוב מתערובת הסויה, וממשיכים כך עד שמכלים את התערובות ועלי הלזניה: שכבה תערובת סויה, שכבה עלים, שכבה תרד, שכבה עלים וחוזר חלילה.

על עלי הלזניה להיות ספוגים היטב בנוזלים, מה שמאפשר את התרככותם באפייה.

אופים בתנור במשך כ 25 דקות ומגישים חם.

בתיאבון!

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera