גבינת קשיו עגבניות

17.05.2015 מאת: משק ברזילי
  • רכיבים:
  • 500 גרם קשיו
  • 150 גרם עגבניות מיובשות
  • 3 כפות שמרי בירה
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כוס שמן זית
  • 5 שיני שום
  • 1/2 ליטר מים רותחים

אודות המתכון

מתכון מעולה לגבינת קשיו עגבניות שתעשה לכם את חג השבועות. מושלם ללזניה, קנלוני, וגם למריחה על לחם. 

אופן ההכנה

(רכיבי המתכון הן לכמות די גדולה. ניתן לחלק את כל רכיבי המתכון לחצי)

משרים קשיו בקערה מלאה מים.

משרים עגבניות מיובשות במים רותחים כשעה.

מסננים את המים של הקשיו וזורקים מים. מסננים מים של העגבניות המיובשות ושומרים אותם.

טוחנים במעבד מזון או בבלנד חזק.

את כל הרכיבים כולל 1/2 ליטר מים שנשארו מהשרית העגבניות עד שמקבלים מסה חלקה וגבינתית.

מצננים וזוללים.

הגבינה לא מחזיקה יותר מיומיים שלושה מעמד והופכת פחות טעימה מיום ליום ולכן כדאי להכין כל פעם כמות קטנה לפי הצורך.

מתכונים נוספים בקטגוריית ממרחים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera