עוגת הגבינה הטבעונית הטובה ביותר בעולם

17.05.2015 מאת: ניקול רוזן
קינוחים, מתכונים לחג
קלה
תגיות
  • רכיבים:
  • חבילת ביסקוויטים (250 גרם)
  • 2 חבילות אבקת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם בכל חבילה)
  • פחית קרם קוקוס (17 אחוז שומן ומעלה)
  • חבילת גבינת שמנת של טופוטי (בסגנון שמנת, לא בסגנון גבינה!)
  • 1 כפית מיץ מלימון טרי
  • לקישוט: פירות לבחירתכם

אודות המתכון

העוגה הזאת כל כך קלה להכנה, והיא פשוט הפילה כל בן אדם שטעם אותה עד כה, קרניסטים וטבעונים כאחד. 

אופן ההכנה

1. שימו את הביסקוויטים (אני משתמשת בפתיבר, אבל אפשר גם לעשות חצי פתיבר וחצי לוטוס) בשקית כפולה ורסקו אותן עד שתקבלו פירורים. אפשר להשתמש במערוך.

2. העבירו את הפירורים לקערה והוסיפו קצת מים, תתחילו עם כף מים. התערובת אמורה להיות מושלמת להשטחה, אז היא צריכה להיות מעט רטובה אבל ממש לא עיסתית. אחרי הוספת כל כף מים, תערבבו\תלושו עם הידיים ותבדקו אם הגעתם למרקם הנכון. צריך להזהר ולא להוסיף יותר מדי.

3. כאשר הגעתם למרקם הנכון, שטחו את הפירורים בצורה אחידה בתוך התבנית. אין צורך לשמן. 

4. הכניסו את כל שארית הרכיבים חוץ מהפירות לקערה נקייה (לא צריך אפילו למדוד! הכל לפי חבילות!) וערבבו טוב טוב. 

5. שפכו את המלית מעל שכבת הפירורים.

6. קשטו! אפשר להשתמש בפרי אחד, או בכל מיני סוגים ביחד. הסרטון הזה ילמד אתכם איך לקשט בצורה הכי יפה שיש.

7. שימו במקרר לכמה שעות לפחות. שימו לב: צריך למצוא את האיזון בין המקרר לבין המקפיא. אם שמים את העוגה רק במקרר - היא רכה מדי. אם שמים אותה רק במקפיא - היא קפואה מדי. מומלץ לשמור אותה במקפיא ואז להעביר אותה למקרר מספר שעות לפני ההגשה. 

המתכון עבר כמה שינויים אך במקור הגיע מכאן.

מתכונים נוספים בקטגוריית מתכונים לחג

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera