גבינת קשיו בסגנון שמנת עם בזיליקום או עגבניות מיובשות

21.05.2015 מאת: פינק ליידי- בלוג טבעוני
  • רכיבים:
  • לגבינה:
  • 250 גרם קשיו טבעי
  • 1/4 כוס מים
  • מיץ סחוט מלימון אחד
  • 2 כפיות מלח אטלנטי גס
  • 1 שן שום
  • לתוספות:
  • 4 גבעולים של בזיליקום טרי, קצוץ
  • 4-5 עגבניות מיובשות, קצוצות

אודות המתכון

בזמן האחרון יצא לי להכין המון ממרחי גבינת קשיו בבית, צריך להודות לפעמים שמתאהבים בחומר גלם חדש במטבח, וזה לגמרי קרה לי עם האגוז המקסים הזה. אחרי המון נסיונות בהכנתה, אני מציגה לכם את המתכון הנפלא לגבינת קשיו בסגנון שמנת עם בזיליקום או עגבניות מיובשות, אתם יכולים לשנות את התוספות לגבינה לפי טעמכם האישי: זיתים ירוקים, שמיר ושום, פלפל קלוי, ואפילו חציל! 

אופן ההכנה

משרים את הקשיו ל-24 שעות לפחות בקערה קטנה עם מכסה, במים רגילים מהברז. יש לשטוף ולחדש את המים כל 6 שעות בערך.

  • מסננים את הקשיו מהמים, מעבירים לבלנדר עם כל רכיבי הגבינה. מבלנדרים על פולסים קצרים תוך כדי דואגים להוריד מדפנות הבלנדר את השאריות של הקשיו על מנת שהכל יהפוך למרקם ממרחי חלק. ייתכן ותצטרכו להפעיל את הבלנדר למספר רב של פעמים, תלוי מה העוצמה שלו, אני ממליצה לתת לזה זמן – כמה שיותר תטחנו את הקשיו כך המרקם שלו יהפוך יותר ממרחי וחלק.
  • מעבירים את הגבינה שנוצרה בבלנדר לקערה גדולה ומחלקים ל-2 צנצנות מעוקרות מזכוכית, כשבכל אחת מהן מוסיפים את התוספת הרצויה, במקרה הפעם הכנתי עם בזיליקום טרי ועם עגבניות מיובשות.
  • טיפים! *ניתן להכין את הגבינה עם שקדים טבעיים, רק קחו בחשבון שהטעם הסופי יהיה שונה, לא פחות טעים. *למי שיש מעבד מזון או בלנדר חזק, הגבינה הזו תקח לכם ממש מעט זמן {למעט זמן השריית האגוזים במים}.

מתכונים נוספים בקטגוריית ארוחות בוקר טבעוניות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera