סלט חיטה

18.11.2014 מאת: "אספרסו בר"
סלטים
בינונית
תגיות ,
  • רכיבים:
  • 500 גרם חיטה לפני בישול (אחרי בישול 1.5 ק"ג)
  • דלורית או בטטה
  • 100 גרם עדשים שחורות לפני בישול
  • 30 גרם חמוציות
  • 15 גרם גרעיני דלעת
  • 150 מ"ל מי סוכר
  • שמן זית + לימון סחוט
  • מלח + פלפל שחור
  • עלי נענע קצוצים

אודות המתכון

אחרי הכנסת תפריט טבעוני מצוין, רשת בתי הקפה אספרסו בר מגלה לנו את המתכונים של המנות המעולות שבתפריט! והפעם- סלט חיטה! 

אופן ההכנה

משרים חיטה בין שעה ללילה במים. מבשלים את החיטה במים כשעה ומסננים. מקלפים את הדלורית, מוציאים את הגרעינים וחותכים לקוביות, או לחילופין- מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות. מתבלים בשמן זית ומלח, שמים על מגש ומכניסים לתנור מחומם ל180 מעלות עד שהדלורית/הבטטה מוכנה וקיבלה קצת צבע.

מערבבים את כל חומרי הגלם ומגישים. להגיש חם. (מתאים למרכז שולחן או ארבע מנות עיקריות)

ניתן למצוא מנה זו בתפריט הטבעוני של כל סניפי רשת אספרסו בר.

לאתר של רשת אספרסו-בר

מתכונים נוספים בקטגוריית סלטים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera