תבשיל ירקות בסגנון מרוקאי (מרק ירקות לקוסקוס)

25.05.2015 מאת: The Village Green Restraurant
מנות עיקריות, מרקים
קלה
תגיות
  • רכיבים:
  • 250 גר' טופו חתוך לקוביות (לא חובה)
  • 2 כוסות גרגירי חומוס שהושרו לילה ובושלו
  • בצל לבן גדול קצוץ
  • שיני שום מחצי ראש
  • 2 יחידות כרישה פרוס לעיגולים רחבים
  • 4 קישואים חתוכים גס
  • 4 גזרים חתוכים לעיגולים גס
  • 4 חתיכות דלעת
  • 2 קולרבי חתוכים גס
  • חצי כרוב חתוך לרצועות רחבות
  • ראש סלרי חתוך לרצועות של כ 4-5 ס"מ
  • שורש סלרי ושורש פטרוזיליה מגורדים בפומפיה
  • תבלינים: כף גדושה כמון, כף שטוחה פפריקה מתוקה(ניתן גם חריפה), חצי כף כורכום, שליש כף חוויאג', כף שטוחה פלפל לבן, מלח על פי הטעם.

אודות המתכון

מרק טעים ועשיר לקוסקוס.

אופן ההכנה

 1.   לטגן את הבצל עם השמן זית והשיני שום עד שמחליפים צבע ומזהיבים מעט

2.   להוסיף את הקוביות טופו ולטגן על מנת שיקבלו קרום על מנת שלא יתפרקו במרק.

3.   להוסיף את הירקות מלבד הכרוב והגרגרי חומוס, ולבשל עם מכסה פתוח עד שהירקות מתבשלים ומתחילים להתרכך מעט.

4.    בשלב זה ניתן להוסיף את התבלינים ומים עד שכמעט שמכסים את הירקות ולהגביר את הלהבה.

5.   כשהמרק כמעט ומוכן יש להוסיף את הכרוב, העלי מנגולד והגרגרי חומוס ולבשל על אש בינונית לעוד כעשר דקות.

6.   לתקן את התיבול

 

בתיאבון!

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera