בורקסים קלים וטעימים ב10 דקות הכנה!

16.06.2015 מאת: דניאל פז
  • לבורקס:
  • 12 ריבועי בצק פילו, מופשרים
  • כחצי כוס גבינת סויה בסגנון שמנת של טופוטי
  • מלח
  • לסלט העגבניות:
  • עגבניה אחת
  • חופן בצל ירוק\פטרוזיליה\כוסברה, קצוץ
  • מלח
  • אופציונלי: כמה טיפות של טבסקו או שבבי צ'ילי

אודות המתכון

הבורקס הכי קל שאפשר להכין! אם אין לכם בצק פילו בבית, השתמשו בבצק של מלאווח!

אופן ההכנה

חממו את התנור ל180 מעלות.
סדרו את ריבועי הפילו על מגשים עם נייר אפייה ותנו להם להפשיר עד שהם גמישים.
ערבבו חצי כוס גבינת טופוטי בסגנון שמנת עם מעט מלח.
מלאו כל ריבוע עם מעט מהגבינה (ככף) עם המלח וסגרו כל כיסון בעזרת מזלג.
הכניסו את הבורקסים לתנור עד שהם אפויים לגמרי, וזהובים מלמעלה.
בזמן האפיה הכינו את סלט העגבניות, אפשר ורצוי להשתמש במאסטר סלייסר.
טיפ: לתת עוד כמה סיבובים נוספים במאסטר סלייסר כדי שיצא סלסה.
הגישו את הבורקסים החמים עם הסלט, ותהנו!

מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera