לזניה פולנטה

16.07.2016 מאת: המטבח של נטלי (Natalie cuisine)
מנות עיקריות, מתכונים לחג
בינונית
  • אבקת ציר ירקות (נקייה משמרים)
  • 100 גרם פולנטה
  • 2 קישואים
  • 1 פלפל אדום
  • בזיליקום טרי
  • שמן

אודות המתכון

 מנה ייחודית, מרשימה וטעימה במיוחד שתהיה מושלמת לכל ארוחה ואירוע

אופן ההכנה

לחמם 350 מיליליטר מים עם ציר הירקות בסיר. להנמיך את הלהבה ולערבב לאט עם מקציף. להמשיך להקציף במשך כ 3-5 דקות עד להשגת מרקם חלק ואחיד. לכבוד את הלהבה ולתת למרקם להתקרר ולהתקשות. לשפוך את הפולנטה אל נייר אפיה על מגש אפיה ולרדד עד קבלת עובי של כ 1 סנטימטר. לא לגעת במשך כחצי שעה.

בינתיים לחתוך 2 וחצי קישואים והפלפל ולשים במחבת. לטגן במשך במשך כמה דקות, ואז להוסיף קצת מים, ולאדות את הירקות עד שיתרככו אפשר להוסיף מלח.

להשתמש בשארית הקישוא ולחתוך אותו לקוביות דקות. לטגן את חתיכות הקישוא עם שמן קנולה על המחבת. לחתוך לריבועים ולטגן גם אותם.

 להגשה לשים חתיכת פולנטה אחת על התחתית, ומעליה את חתיכות הירק וריבועי הקישוא, וכך שכבה אחר שכבה. עד שיש כמה שכבות ואפשר להנות !

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera