גפילטע "פיש"

30.09.2016 מאת: שיר סלעית
  • 2 כוסות שקדים או קשיו מושרים (אפשר חצי חצי)
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • חצי כוס בצל
  • 1 כפית רוטב סויה
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 גזרים
  • כפית סילאן

אודות המתכון

גפילטע "פיש" טבעוני, מושלם ופשוט מאוד להכנה

אופן ההכנה

מתכון ל-24 קציצות גפילטע פיש:

לטחון את כל החומרים יחדיו בבלנדר ולהוסיף מעט מים (1 כף - 2 כפות) במידת הצורך.

ליצור צורות אליפטיות עם ידיים רטובות.

לחתוך גזר לעיגולים ולהוסיף מעל כל קציצה לקישוט.

** מומלץ לקרר את הקציצות במקרר לאחר שהן מוכנות על מנת שיתקשו ולאכול קר :) 


לעוד מתכונים בבלוג האוכל של שיר סלעית לחצו

מתכונים נוספים בקטגוריית מתכונים לחג

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera