נקניקיות גזר

27.10.2016 מאת: שיר סלעית
אוכל שילדים אוהבים, מנות עיקריות
קלה
תגיות
  • למרינדה:
  • 1 כוס מים
  • חצי כוס סויה
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית פפריקה
  • חצי כפית אבקת ג'ינג'ר (אפשר גם קמצוץ של ג'ינג'ר טרי מגורד, אם אין אבקה)
  • רבע כוס חומץ תפוחים

אודות המתכון

נקניקיות גזר פשוטות להכנה, טעימות, ממכרות ובריאות!

אופן ההכנה

בשלו את הגזרים במים חמים, כ-15 דק,עד שהם רכים (לא רכים מדי!)

ערבבו את כל מרכיבי המרינדה, והכניסו אותה לקופסא גדולה (כך שהגזרים יכנסו לקופסדא בשלמותם) או לשקית ניילון אטומה.

הכניסו את הגזרים המבושלים לקופסא/שקית.

השאירו אותם במרינדה למשך לפחות 8 שעות (אפשר גם יום שלם).

לאחר מכן, טגנו את הגזרים במחבת, יחד עם רוטב המרינדה.

הגזרים צריכים להיות קצת "קריספיים" כשהם מוכנים.

הורידו מהמחבת ואכלו עם התוספות האהובות עליכם :)


לעוד מתכונים בבלוג האוכל של שיר סלעית לחצו

מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera