עוגת "גבינה" טבעונית

07.11.2016 מאת: שיר סלעית
קינוחים
בינונית
תגיות
  • לבסיס:
  • 150 גרם פתיבר מרוסקים עם כפית חלב אורז
  • לבלילה:
  • 400 גרם שמנת צמחית או קרם קוקוס
  • 400 גרם גבינה טבעונית (אני השתמשתי בטופוטי בטעם גבינה)
  • חבילת אינסטנט פודינג או 80 גרם סוכר וניל

אודות המתכון

העוגה הזו היא רעיון והשראה למי שמחפש עוגה חגיגית וטעימה :)
כמובן שאפשר להכין רק שכבה אחת שלה, באיזה טעם שתרצו, ולחילופין אפשר להכין גם יותר משלוש שכבות.
אני מציגה את הגרסה שבחרתי הפעם, כל פעם אני בוחרת טעמים אחרים.

אופן ההכנה

לבסיס:

- טוחנים/מרסקים את הביסקוויטים ומערבבים עם כפית חלב אורז

- מוסיפים נוזלים (מים או חלב אורז) עד שהביסקוויטים מאוחדים לכדי כדור

- מהדקים לתחתית של תבנית אפייה (אני השתמשתי בקוטר 20)

- להכניס לפריזר ולהכין בינתיים את הבלילה 

לבלילה:

להקציף את השמנת הצמחית או את הקרם קוקוס ביחד עם הגבינה הטבעונית והאינסטנט פודינג

- חלקו את הבלילה לכמה חלקים שתרצו (לפי מספר הטעמים שבחרתם)

המלצה לטעמים: וניל, שוקולד ופירות יער.

לשכבת השוקולד:
המיסו 100 גרם שוקולד מריר וערבבו יחד עם שליש מהבלילה. 

לשכבת פירות היער:
כוס פירות יער קפואים. ערבבו יחד עם שליש מהבלילה.

את השליש האחרון השאירו ללא שינוי.

שלב ההרכבה:

חשוב לתת לכל שכבה לקפוא בטרם מוסיפים את השכבה הבאה.

מומלץ להמתין 4 שעות בין שכבה לשכבה.

לבסוף - מקשטים במה שאוהבים :) בתאבון!

מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera