פסטה טורטליני ממולאת

28.11.2016 מאת: שיר סלעית
אוכל שילדים אוהבים, מנות עיקריות
בינונית
תגיות ,
  • לטורטליני:
  • 4 כוסות קמח
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף שמן זית
  • 1 ו-1/2 כוסות מים
  • הצעה למילוי:
  • קשיו מושרה
  • 2 כפות שמרים תזונתיים
  • 1 כף מלח
  • 1 כף אבקת שום

אודות המתכון

פסטה טורטליני טרייה ומשגעת מלאה בכל טוב

אופן ההכנה

- מרדדים את הבצק ומשטחים אותו (לא דק מדי כדי שלא ייקרע)
- משרטטים ריבועים על גבי הבצק וחותכים אותם באמצעות סכין חדה ולא משוננת.
- בכל ריבוע מניחים ?ככפית מהמלית, מקפלים לחצי, אוטמים, ולאחר מכן אוטמים את הצדדים ומדביקים אותם אחד לשני כך שתתקבל צורה של מעין שבלול.
- מבשלים במים רותחים.
- ברגע שהטורטליני מתחילים לקפוץ החוצה - יודעים שזה מוכן ומוציאים מהמים :)
 
מכינים איזה רוטב שאוהבים ומגישים מעל.

** אפשר לשחק עם המילוי: קשיו ותרד, בטטה, פטריות וכו'. 
 
אם הסתבכתם עם הצורה של הטורטליני ניתן כמובן להחליף את זה בצורה של רביולי או כל צורה אחרת שאתם אוהבים, העיקר שיהיה אטום והמילוי לא יברח.
 
לעוד מתכונים בבלוג האוכל של שיר סלעית לחצו

מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera