סייטן עדשים-קינואה ברוטב קארי

11.01.2017 מאת: טבע דלי
  • מעט שמן זית לטיגון
  • 5 שיני שום כתושות
  • 1 חב' סייטן עדשים-קינואה חתוך לקוביות
  • 1 פחית קרם קוקוס
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כף גדושה באבקת קארי או מחית קארי
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות סילאן
  • מלח ופלפל

אודות המתכון

מתכון פשוט וטעים של קוביות סייטן עדשים-קינואה של טבע דלי ברוטב קארי

אופן ההכנה

 

לטגן את שיני השום במעט שמן זית עד שהן מזהיבות מעט.
להוסיף את הסייטן ולטגן עד שהקוביות משחימות.
להוסיף את שאר הרכיבים ולערבב היטב.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל  10 דקות.
לערבב מדי פעם. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. להגיש מעל מצע של אורז.
בתאבון!
 

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות עיקריות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera