נשיקות

22.11.2017 מאת: שיר סלעית
אוכל שילדים אוהבים, קינוחים
קלה
  • 1 פחית שימורים של מי חומוס (רצוי ללא מלח)
  • 100 גרם אבקת סוכר

אודות המתכון

נשיקות מהממות משני מרכיבים עם טריק אחד פשוט :)

אופן ההכנה

בקערה נקייה היטב, או בבלנדר, בעזרת מיקסר, להקציף את מי החומוס.
כשהם מתחילים להראות כמו קצף, להוסיף בהדרגה את אבקת הסוכר.
להמשיך להקציף עד שהקצף קשה וסמיך, (דומה לקצף ביצים).
משך ההקצפה הדרוש בין 5-10 דקות.

ניתן לאכול כך, יש לזה טעם דומה למרשמלו.

במידה ורוצים מרנג -
להכניס לשקית זילוף, ולזלף בצורה הרצויה על תבנית עם נייר אפייה.
לאפות בחום נמוך (עד 100 מעלות) כשעתיים, עד שהקצפיות קשות.
חשוב למקם במרכז התנור, כדי שהחום יהיה שווה.
רצוי לבדוק כל כמה זמן מה שלום הקצפיות, כל תנור מחמם אחרת.
לאחסן במקום קריר, רצוי לא צמודות אחת לשניה כי הן עלולות להדבק.

תיהנו :)

לעוד מתכונים בבלוג האוכל של שיר סלעית לחצו

מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera