סלט עדשים

18.11.2014 מאת: אורית חן
סלטים
קלה
תגיות ,
  • רכיבים:
  • כוס עדשים ירוקות אורגניות
  • בטטה- קלופה וחתוכה לקוביות
  • בצל חתוך לקוביות
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 ס"מ פלפל צ'ילי אדום טרי קצוץ (לא חובה)
  • 4 כפיות סילאן ללא סוכר
  • כף שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח לפי הטעם

אודות המתכון

נמאס לכם מהסלט ה"רגיל" שאתם מכירים ויודעים להכין? בא לכם משהוא מפתיע ומגרה שתוכלו להגיש לאורחים ולהשאיר רושם? הבאנו לכם מתכון מעולה לסלט טעים, עשיר ומאוד מרשים! 

אופן ההכנה

מבשלים את העדשים בהרבה מים, עד שהן מתרככות. מסננים ומצננים.

מערבבים בקערה את קוביות הבטטה עם שמן הזית ו- 2 כפיות סילאן. אופים בחום של 220 מעלות, כ- 40 דקות, או עד שהבטטות מתרככות. מצננים.

מערבבים את העדשים עם הבטטה, בצל, פטרוזיליה, צ'ילי. מתבלים בשאר הסילאן, בלימון ובמלח. טועמים ומתקנים תיבול.

לבלוג של אורית חן

מתכונים נוספים בקטגוריית סלטים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera