המבורגר

18.11.2014 מאת: חמי רם לב
  • רכיבים:
  • כוס שבבי סויה (מושרית במים רותחים כ-5 דקות)
  • קופסת פטריות
  • 2 שיני שום
  • בצל קטן
  • קמח חומוס ורסק עגבניות
  • 2 כפות שמרי בירה
  • מעט כמון
  • מעט בהרט
  • מלח
  • שמן זית

אודות המתכון

אמנם עברתם לטבעונות, אבל עדיין בא לכם המבורגר עסיסי וטעים נכון? הנה מתכון פשוט, טעים ועסיסי במיוחד, שתוכלו להשוויץ בו בקלות לכל חבריכם אוכלי הבשר!

אופן ההכנה

יש לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להיראות שקוף, להוסיף שום קצוץ, פטריות קצוצות דק ושבבי סויה, ולטגן עד הזהבה.

יש לשים בקערה את כל שאר התבלינים, ולהוסיף 1- 3 כפיות שמן זית (לא חובה).

יש להוסיף כף גדושה של רסק עגבניות (אפשר רוטב ברביקיו או קטשופ במקום). להוסיף קמח חומוס עד שמתגבש ונהיה עיסתי.

לאחר מכן יש לעגל לקציצות, ולהכניס לתנור/טיגון .

(רצוי לשים את הקציצות המוכנות כ-20 דק' במקרר לפני ההכנסה לטיגון/תנור)

מתכונים נוספים בקטגוריית תחליפי בשר

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera