פאי גבינת תפוחים ותאנים

19.11.2014 מאת: אבי ז'אן לוי
מתכונים לחג, קינוחים, רואו-פוד
בינונית
תגיות , ,
  • רכיבים:
  • 6- 7 תאנים פרוסות לפרוסות
  • 1 תפוח חצוי פרוס לפרוסות
  • רכיבים לתחתית (קראסט):
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • 1/2 כוס שקדים קלופים
  • 5- 6 תמרים מג'הול
  • 4 כפות שמן קוקוס
  • 1/2 כפית סיידר תפוחים
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • רכיבים למילוי:
  • 1 כוס קשיו (לא קלוי)
  • 1/4 כוס שקדים קלופים (לא קלויים)
  • 1/2 תפוח (גרנד או סמית מקולף)
  • 2 כפיות סיידר תפוחים
  • 3 כפות מייפל
  • 1/4 כוס שמן קוקוס
  • 1 כפית מיץ לימון
  • קמצוץ מלח

אודות המתכון

רוצים מתכון לקינוח בלתי נשכח? הנה מתכון לפאי גבינת תפוחים ותאנים שהאורחים שלכם ידברו עליו עוד הרבה מאוד זמן! 

אופן ההכנה

הוראות להכנת התחתית:

יש להכניס את כל הרכיבים (להכנת התחתית) לתוך מעבד המזון ולטחון אותם עד אשר מקבלים מרקס גס, אבל דביק. משטחים את הקראסט לתוך תבנית פאי (20) ומכניסים למקפיא למשך כשעה.

הוראות להכנת המילוי:

יש להכניס את כל הרכיבים (של המילוי) למעבד מזון ולטחון עד לקבלת מרקם חלק.

יש להוציא את הקרסט מהמקפיא ולמרוח את המילוי ולהכניס שוב למקפיא לחצי שעה.

הוראות להרכבה של הפאי:

יש להוציא את הפאי מהמקפיא, ולסדר את פרוסות התאנים בצורה סיבובית ומעליהן את פרוסות חצאי התפוח, גם בצורה סיבובית.

יש לשמור בהקפאה ולהוציא כ-15 דקות לפני ההגשה.

ניתן לפזר מעל הפאי מעט קינמון או להגיש עם קצפת.

מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera