סלט קינואה ושזיפים

19.11.2014 מאת: אבי-ז'אן לוי
סלטים
קלה
  • רכיבים:
  • 1 כוס קינואה
  • 1/2 פלפל אדום-כתום קצוץ לקוביות
  • 1 בצל ירוק קצוץ
  • 3 שזיפים מיובשים חתוכים לקוביות
  • רכיבים לרוטב:
  • 1.5 כפות רוטב סויה
  • 1.5 כפות מים
  • 1/2 כפית חרדל
  • 1- 2 כפות סילאן
  • 1/2 כפית שום כתוש

אודות המתכון

סלט קינואה מושקע, בריא וטעים, שמתאים לכל אירוע וכל ארוחה. הנה מתכון פשוט שחשוב תמיד לשמור 

אופן ההכנה

יש למלא סיר במים ולהביאו לרתיחה. לאחר מכן, להוסיף כוס עם קינואה, ולבשל על אש נמוכה במשך כ-15- 20 דקות, עד שהקינואה היא רכה.

כשהקינואה מוכנה מסננים את הנוזלים ומעבירים לקערה ומוסיפים את הבצל, הפלפל, חמוציות והשזיפים.

מכינים את הרוטב (מערבבים את כל המרכיבים יחד) ושופכים על הקינואה ומערבבים עד להתמזגות עם הקינואה ושאר החומרים.

לאחר שהתערובת קרירה מעבירים למקרר לספוג טעמים למשך 4-5 שעות ואחר כך כבר אפשר לזלול.

מתכונים נוספים בקטגוריית סלטים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera