פאי לימון

19.11.2014 מאת: אורנה צבי
מתכונים לחג, קינוחים
בינונית
  • רכיבים:
  • רכיבים לבצק:
  • 1 כוס שקדים
  • 1 כוס קמח תמ"י (ללא גלוטן) או קמח רגיל
  • 3 כפות סירופ מייפל
  • קורט מלח
  • 100 גרם שמן קוקוס
  • 100 מ"ל קרם קוקוס כולל הנוזל
  • כפית גרידת לימון
  • רכיבים למילוי:
  • 80 גרם מיץ לימון
  • 85 גרם סירופ מייפל
  • 30 גרם שמן קוקוס
  • 1 כוס חלב סויה/שקדים
  • 60 מ"ל מים או חלב צמחי + 30 גרם קונפלור
  • כף גרידת לימון
  • כוס קשיו
  • מעט חלב צמחי

אודות המתכון

רוצים להרשים את האורחים שלכם עם פאי לימון חלומי? זה המתכון עבורכם! פאי לימון איכותי, מלא בטעמים עשירים שלא רוצים שלעולם ייגמר

אופן ההכנה

להכנת הבצק:

יש להעביר את כל המרכיבים לבצק למעבד מזון עד ליצירת  בצק נוח {אם יוצא מעט דביק להוסיף עוד קצת קמח}. יש לשטח בתבנית פאי, לחורר מעט את הבצק עם מזלג ולאפות בחום של 170 מעלות עד שמשחים מעט.

להכנת המילוי:

יש לסחוט מיץ לימון ולהניח בצד.

מכינים שמנת קשיו: שמים כוס קשיו במערבל עם מעט חלב צמחי עד קבלת מרקם שמנת

בסיר שמים סירופ מייפל, שמן קוקוס, כוס חלב צימחי, שמנת קשיו, גרידת לימון מחממים ומוסיפים את הלימון וקורנפלור מומס עם 60 מ"ל מים. בעזרת מטרפה מקציפים מהר שלא ייווצרו גושים ומבשלים כ-5 דקות, עד שהתערובת מסמיכה מעבירים לקלתית המוכנה ומקררים.

אפשרות הגשה

מקציפים קרם קוקוס או שמנת צמחית עם אגבה או סוכר לפי המתיקות הרצויה  מקשטים עם פרוסות אננס וקצפת.

מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera