דים סאם בטטה

19.11.2014 מאת: אורית חן בישול בריא
מנות ראשונות, מתכונים לחג
קלה
  • רכיבים:
  • 2 בטטות
  • 1/2 בצל
  • 1/2 כפית שום כתוש קפוא
  • מעט שמן קוקוס
  • 1/2 סנטימר שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 כפית סילאן ללא סוכר + 1 כפית להברשה
  • מלח הימליה לפי הטעם
  • 6 דפי אורז

אודות המתכון

יש לכם חשק לדים סאם עסיסי אבל אין לכם מושג איך מכינים? נשמע קשה? אז זהו שלא! הנה מתכון פשוט להכנת דים סאם בטטה איכותי וטעים במיוחד

אופן ההכנה

יש לקחת את כל הבטטות ומבשלים אותן עד לריכוך. לאחר מכן מסננים את המים ומצננים את הבטטות. יש לטגן את הבצל עם מעט שמן קוקוס עד שהוא משחים ולהוסיף את השום הקפוא ואת הג'ינג'ר. לאחר מכן, לצנן.

יש לערבב את הבטטות יחד עם תערובת הבצל, להוסיף כוסברה ולתבל במלח, פלפל שחור וכפית סילאן. לאחר מכן, יש להרטיב את דפי האורז , למלא אותם בתערובת הבטטה ולסגור תוך כדי סיבוב.

יש למרוח על הדים סאם מעט סילאן ולאפות בתנור טורבו שחומם מראש, על גבי נייר אפיה משומן, בחום של 200 מעלות, למשך כ-10 דקות או עד שהכופתאות משחימות מעט ונהיות פריכות.

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות ראשונות

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera