מאפינס גרנולה ופירות יבשים בציפוי שוקולד מריר

19.11.2014 מאת: נטלי שוינקלשטיין
מאפים, קינוחים
בינונית
תגיות , ,
  • מרכיבים:
  • 4 תאנים יבשות חתוכות לפרוסות דקות (או כל פרי יבש אחר שאוהבים)
  • 4 תמרים מגולענים
  • 5 כפות מים רותחים
  • 6 כפות שיבולת שועל שלמה
  • חצי כוס שקדים בקליפתם שבורים
  • חצי כוס גרעיני חמניה שבורים
  • חצי כפית גרדת לימון
  • חצי כפית גרדת תפוז
  • חצי מקל וניל
  • חצי כפית מלח גס
  • חצי כפית מיץ מלימון טרי
  • 6 כפות סירופ מתוק שאוהבים: אגבה, מייפל טבעי, סילאן, מולאסה.
  • 5 כפות שבבי קוקוס יבש לא קלוי
  • לציפוי:
  • כף שטוחה שמן קוקוס מכבישה קרה
  • חצי כפית מלח גס
  • 6 כפות גדושות פצפוצי שוקולד מריר

אודות המתכון

מאפינס בריאים ומלאים בכל טוב וכל זה במעטפת של שוקולד מריר… מתוך מתכון של נטלי שוינקלשטיין.

אופן ההכנה

לטחון את התמרים במים רותחים עד לקבלת עיסה אחידה, לשים בקערה ולערבב עם שיבולת השועל השקדים וגרעיני החמניה.

להוסיף סירופ, שבבי קוקוס, מיץ לימון, ותאנים.

לגרד את מקל הוניל ולהוסיפו לתערובת.

לחמם את השוקולד המריר עם השמן קוקוס עד לתערובת אחידה.

לשים את השוקולד בתוך תבנית של מאפינסים קטנים מסיליקון כ-כף אחת של שוקולד לכל שקע של מאפינס. לשים מעל כל שקע כמה גרגרי מלח גס.

לגלגל עיגולים בגודל כף ולשים בתוך כל שקע.

לשטח את העיגולים וללחוץ עליהם כך שהשוקולד יעלה עד לתחילת השקע, להרטיב מעט את הידיים ולשטח את החלק העליון.

לשים במקרר ולאחר שעתיים הם מוכנים לאכילה.

בתאבון!

המתכון באדיבותה של נטלי שוינקלשטיין, נטורופתית ומומחית לרפואה טבעית.

מתכונים נוספים בקטגוריית מאפים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera