פחאלי מנגולד

21.11.2014 מאת: מסעדת "ננוצ'קה"
מאפים, מנות צד, מנות ראשונות
בינונית
תגיות , ,
  • רכיבים:
  • 2 ק"ג מנגולד
  • 250 גר' אגוזי מלך טחונים
  • 1.5 כפיות זרעי כוסברה טחונים
  • 1.5 כפיות שום כתוש
  • מלח

אודות המתכון

אחרי מהפכת הטבעונשווילי, מסעדת ננוצ'קה משתפת אותנו במתכון פחאלי מעולה מהמטבח הגרוזיני!

אופן ההכנה

הוראות הכנה:

חותכים את המנגולד ומפרידים בין העלים לגבעולים.

מרתיחים כמות גדולה של מים בסיר ומוסיפים להם מלח.

חולטים תחילה את הגבעולים במשך חמש דקות, מוסיפים את העלים וחולטים לעוד 2-3 דקות נוספות.

מסננים, מצננים בקערה של מי קרח וסוחטים. קוצצים גס.

מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים וטועמים. משהים כשעה במקרר לספיגת הטעמים.

הצעה לגיוון: מחליפים את המנגולד בתפוחי אדמה או ב-6 גזרים, מבושלים וחתוכים לקוביות. מתבלים ב-2-3 כפות תערובת עשבי תיבול (כוסברה, שמיר, בזיליקום ופטרוזיליה).

*המתכון מתאים ל-10 מנות הגשה.

מתכונים נוספים בקטגוריית מנות צד

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera