מרק חמציצים

23.11.2014 מאת: מסעדת "ננוצ'קה"
מנות ראשונות, מרקים
קלה
תגיות , , ,
  • רכיבים עבור 4 ליטר מרק:
  • 1/2 ליטר בצל לבן קצוץ
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 תפו"א חתוכים לקוביות
  • 1 ליטר חמציצים חתוכים גס
  • מלח, פלפל, מיץ לימון
  • 1 ליטר עשבי תיבול קצוצים (כוסברה, נענע, שמיר, פטרוזיליה)
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות

אודות המתכון

מתכון למרק חמציצים מיוחד מהמטבח הגרוזיני, באדיבות מסעדת "ננוצ'קה".

אופן ההכנה

לטגן בסיר את הבצל בשמן זית, להוסיף שום ופלפל חריף, ולטגן עוד 5 דקות.

להוסיף תפו"א, גזר, לערבב היטב ולהמשיך בטיגון.

להוסיף 2.5 ליטר מים להביא לרתיחה, להוסיף את החמציצים והתבלינים.

לבשל הכל יחד עוד 5 דקות ולהוסיף עשבי תיבול ומיץ לימון לפי הטעם.

לאתר של מסעדת "ננוצ'קה"

מתכונים נוספים בקטגוריית מרקים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera