ממרחים: פסטו זעתר, פסטו כוסברה ופלפלים קלויים

23.11.2014 מאת: משק ברזילי
ממרחים, מתכונים לחג
קלה
תגיות ,
  • רכיבים לממרח פסטו זעתר:
  • 2 צרורות של זעתר
  • צרור פטרויליה ללא גבעולים
  • 4 שיני שום
  • 4 כפות לימון
  • 1/2 כפית מלח, קורט סוכר
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • 50 גרם שקדים לא קלויים
  • רכיבים לממרח פסטו כוסברה:
  • 3 צרורות של כוסברה ללא גבעולים
  • צרור פטרוזיליה ללא גבעולים
  • 4 שיני שום
  • 4 כפות לימון
  • 1/2 כפית מלח, קורט סוכר
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 50 גרם אגוזי מלך או פקאן
  • רכיבים לממרח פלפלים קלויים:
  • 10 פלפלים אדומים
  • 5 שיני שום (עדיף שום קונפי)
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 10 עלי נענע
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 50 גרם צנוברים

אודות המתכון

מחפשים ממרחים טבעונים מיוחדים לשדרג את ארוחת הבוקר או סתם לשים בסנדוויץ'? משק ברזילי משתפים אתכם במתכונים שלהם למגוון ממרחים מעולים. בתאבון! 

אופן ההכנה

הוראות הכנה – ממרח פסטו זעתר:

שמים במעבד מזון את הפטרוזיליה והזעתר המופרד יחד עם מיץ הלימון, השום והמלח.

טוחנים הכל למרקם של משחה, ותוך כדי מזלפים פנימה את שמן הקנולה. מוסיפים את השקדים וטוחנים שוב למרקם אחיד וחלק.

הוראות הכנה – ממרח פסטו כוסברה:

מכניסים למעבד מזון את הפטרוזיליה והכוסברה המופרדות יחד עם מיץ לימון , השום והמלח. טוחנים למשחה ותוך כדי מזליפים את שמן הקנולה והזית. מוסיפים אגוזים וטוחנים שוב למרקם אחיד וחלק.

הוראות הכנה – ממרח פלפלים קלויים:

קולים את הפלפלים על אש גלויה או בתנור עד שהם משחירים מכל כיוון. מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד. מניחים בצד לחצי שעה.

מורידים את הניילון הנצמד ומנקים את הפלפלים מקליפתם ומהגרעינים.

טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים למעט שמן הזית אותו יש להזליף לקראת הסוף באטיות על מנת להגיע למרקם אחיד.

המתכונים באדיבות "משק ברזילי".

מתכונים נוספים בקטגוריית מתכונים לחג

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera