סלט קינואה בניחוח לימוני

27.11.2014 מאת: "אורית חן- בישול בריא זה אפשרי"
סלטים
קלה
תגיות ,
  • רכיבים:
  • 1/2 כוס קינואה לבנה (לפני בישול)
  • 1/2 חבילת אורוגולה
  • 3 כפות פולי סויה קלויים / פיסטוקים (לא קלויים) / שבבי שקדים (לא קלויים)
  • 1/4 חבילת טופו רך
  • מיץ מ 1 לימון
  • מלח ים אטלנטי לפי הטעם
  • 1/8 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אורגנו יבש
  • שמן זית (לא חובה)

אודות המתכון

הקיץ שהגיע מוריד את החשק לאוכל חם אלא לסלטים קלילים ומרעננים!
הסלט הזה מושלם והקינואה והטופו יוצרים מקור נהדר לחלבון.

אופן ההכנה

1. מבשלים את הקינואה בהרבה מים עד שמתרככת, מסננים היטב ומצננים.
2. חותכים את הטופו לקוביות ומקפיצים במחבת עם מעט מלח ופלפל שחור (ניתן עם כל תבלין אחר שאוהבים). (מי שלא אוהב את טעמו הנייטרלי של הטופו יכול להשרות אותו תחילה במרינדה כלשהי על מנת שיספוג את הטעמים, ואז להקפיץ קלות במחבת)
3. מערבבים את הקינואה עם הטופו, פולי הסויה, ומתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל שחור ואורגנו.

ניתן לתבל בשמן או רוטב אחר לפי הטעם האישי.

לדף הפייסבוק של אורית- בישול בריא זה אפשרי 

מתכונים נוספים בקטגוריית סלטים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera