מוזלי אפרסקים ואגוזי מלך

29.11.2014 מאת: אבי ז'אן לוי
ארוחות בוקר טבעוניות, קינוחים, רואו-פוד
בינונית
תגיות
  • רכיבים:
  • 2 כוסות קוואקר
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/4 כוס סילאן מהול ב 4 כפות מים
  • חופן שברי אגוזי לוז
  • חופן שברי אגוזי מלך/פקאן
  • 1 כוס קשיו
  • 1/2 כוס מים
  • 4 כפיות מייפל
  • 6 כפות לימון
  • 1 אפרסק

אודות המתכון

ארוחת בוקר מושלמת וצבעונית לקיץ – מוזלי מתוק עשוי מאגוזי קשיו ומייפל שאפשר "לקשט" עם כל פרי שאתם אוהבים.
יש אפילו מתכון לגרנולה ביתית, אבל לעצלנים שבינינו אפשר לפזר גם גרנולה קנויה.

אופן ההכנה

גרנולה -
2 כוסות קוואקר
1/4 כפית קינמון
1/4 כוס סילאן מהול ב 4 כפות מים
חופן שברי אגוזי לוז
חופן שברי אגוזי מלך/פקאן

לפזר את הרכיבים בתבנית – רצוי על נייר אפייה שלא ידבק, מעל שופכים את הסילאן ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 10-15 דקות ומערבבים מדי פעם.
אחרי האפייה להוסיף חופן חמוציות ולערבב.

יוגורט אפרסקים -
1 כוס קשיו
1/2 כוס מים
4 כפיות מייפל
6 כפות לימון
1 אפרסק

לטחון את המרכיבים עד לקבלת מרקם יוגורטי – לטחון בבלנדר ידני.

הגשה -
למזוג לכוס את הגרנולה ואת היוגורט ומעל לפזר פירות – כל מה שיש ואתם אוהבים… אפרסק, בננה, מנגו, ענבים, תפוז וכד'
להכניס למקרר לשעתיים לצינון… לפזר מעל אגוזי מלך/פקאן ו… לטרוף, בתאבון.

מתכונים נוספים בקטגוריית קינוחים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera