עוגיות "אלפחורס" טבעוניות- רואו

29.11.2014 מאת: אבי ז'אן לוי
מתכונים לחג, קינוחים, רואו-פוד
בינונית
תגיות , ,
  • רכיבים:
  • לממרח:
  • 2 כוסות של אגוזי לוז קלופים (קלויים/לא קלויים)
  • 4.5 כפות סילאן טבעי (ללא סוכר או מייפל)
  • 1.5 כפות קקאו משובח
  • 1 כוס חלב שקדים/סויה
  • חצי כפית תמצית וניל (אופציונאלי)
  • לעוגיות:
  • 2 כוסות אגוזי מלך לא קלויים
  • 1 כפית וניל
  • 2 כפיות מייפל
  • 8-10 תמרים
  • להגשה: שבבי קוקוס

אודות המתכון

הגרסה הביתית והבריאה לעוגיות האלפחורס. כיף לגלגל ולהכין וכיף לאכול!

אופן ההכנה

ממרח אגוזי לוז ("נוטלה")

טוחנים את אגוזי הלוז עד לקבלת מרקם חמאתי

מוסיפים את אבקת הקקאו וממשיכים לערבל להתחברות החומרים

מוסיפים את הסילאן וחלב הסויה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד

מעבירים לכלי אחסון (עוד נחזור אליו…)

הכנת העוגיות

קוצצים את החומרים יחד במעבד מזון עד לקבלת מרקם עיסתי יציב ואחיד

לוקחים מעט מתערובת העוגיות ומגלגלים ויוצרים מעיין "פיתות" קטנות כעוגיות, לוקחים מעט ממרח אגוזי הלוז ויוצקים על העוגייה בעזרת כפית ומכסים עם "עוגייה" נוספת.

מגלגלים את העוגיות בקוקוס ומכניסים למקרר לנוח ל 4-5 שעות.

בתאבון :)

מתכונים נוספים בקטגוריית מתכונים לחג

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera