עוגיות שקדים פריכות

29.11.2014 מאת: שירי מזור
מתכונים לחג, קינוחים
קלה
תגיות , , ,
  • מרכיבים:
  • יבשים:
  • • 2 כוסות קמח מלא מנופה
  • •1 כפית אבקת אפייה
  • •1/2 כפית מלח שולחן רגיל
  • •כוס שבבי קוקוס
  • רטובים:
  • • 1/2 כוס שקדייה
  • •1/2 כוס חלב אורז שקדים
  • •1/2 כוס שמן קוקוס נוזלי
  • •3/4 כוס סוכר קנים

אודות המתכון

"מאיפה אתם מקבלים את הסידן שלכם?" שואלים כל טבעוני ותיק או חדש… מהעוגיה הנפלאות האלה!

לפי המתכון של שירי מזור, העוגיות האלו הן הגרסה החדשה לעוגיות טחינה רק במקום זה- שקדייה,
דרך נהדרת לקבל גם נשנוש טעים וגם ערכים תזונתיים.

 

אופן ההכנה

 מחממים תנור ל-170 מעלות (לא טורבו). מערבבים היטב את החומרים היבשים בקערה אחת, ואת הרטובים בקערה נוספת.

מערבבים את שתי הקערות יחד היטב-בהתחלה בעזרת כף גדולה ולאחר מכן ביד. מתקבל בצק נוח מאוד לעבודה (במידה ולא- הוסיפו עוד קצת שבבי קוקוס). יוצרים עיגולים בגודל אחיד ומשטחים ממש מעט (הן משתטחות גם באפייה). אופים 20 דקות ומצננים לפני שאוכלים.

בתיאבון!

מתכונים נוספים בקטגוריית מתכונים לחג

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera