פנקייק שוקולד שקדים

02.12.2014 מאת: קרולין
  • רכיבים:
  • 1/3 כוס קמח מלא כוסמין
  • 4 כפיות של אבקת קקאו
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/8 כפית מלח ים
  • 3/4 כוס של חלב סויה/שקדים
  • 1 כף של חמאת שקדים
  • 1 כפית מייפל סירופ
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 1 בננה טריה

אודות המתכון

מתגעגעים לפנקייקים? חולים על מתוקים? זה המתכון בשבילכם. בזמן קצר מאוד תוכלו להתענג על פנקייק טבעוני שגם מגרה את העיניים וגם את החך.

אופן ההכנה

יש לשים את המרכיבים היבשים בתוך קערה קטנה ולערבב היטב עד שמגיעים למרקם אחיד ללא גבשושיות.

בתוך קערה בעלת גודל בינוני יש לשים את המרכיבים הנוזליים ולהקציף עד אשר חמאת השקדים מגיעה למרקם אחיד עם שאר המרכיבים. כעת הוסיפו את המרכיבים היבשים לקערה והקציפו היטב. יש להשאיר את התערובת כ10 דקות על מנת לאפשר לחמאת שקדים להשתלב עם שאר המרכיבים.

בזמן ההמתנה, שימו מחבת גדול על אש בינונית. כאשר המחבט רותח יש לשפוך את התערובת. מומלץ להכין פנקייקים קטנים יותר עקב מרקם חמאת השקדים.

הוראות הכנה לרוטב מייפל קפה שקדים

לוקחים כף אחד של חמאת שקדים וכף של מייפל סירופ ומערבבים. מוסיפים בין כף ל3 כפות של פולי קקאו (בהתאם לסמיכות הרוטב שאליו תרצו להגיע) ומערבבים עד שמגיעים למרקם הרצוי. מומלץ לחמם את הרוטב ולשפוך בנדיבות מעל הפנקייקים.

אופן הגשה

שימו את הפנקייקים אחד על השני בצורה של שכבות. כאשר בין השכבות אתם מפזרים חתיכות דקות של בננה. כל מה שנותר זה לפזר בנדיבות את הרוטב מייפל קפה שוקולד.

בתאבון לכולם!

קרדיט למתכון המעולה לקרולין בעלת הבלוג המדהים soulshine המכיל מתכונים טבעונים רבים נוספים ולא פחות מדהימים.

מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל שילדים אוהבים

תגובות

תגובות

© כל הזכויות שמורות ל-Vegan-Friendly

עוצב בהתנדבות ע"י ברק לאונרד, הראל לוי    נבנה ע"י בזיליקום גידול אתרים

אתר זה אינו תומך בדפדפן אינטרנט אקפלורר 7

עם זאת, תוכל לעדכן את הדפדפן שלך לדפדפן מודרני בקלות על ידי לחיצה על אחד הלינקים הבאים

Chrome Firefox Opera